Rugklachten

www.backbalance-nederland.nl (c) Can Stock Photo / dimdimich

Zuiderzeestraatweg 64

3849 AH Hierden

Tel.: 0341-787 112


BackBalance Nederland tegen rugklachten

BackBalance-methode©

 

☑    Heeft u nek-, schouder-, of rugklachten, misschien met uitstraling naar het been?

☑    Komt u er maar niet van af?

☑    Wordt u van het kastje naar de muur gestuurd en bent u ten einde raad?

☑    Bent u 'uitbehandeld' en moet u er maar 'mee leren leven'

☑    Wilt u nu eindelijk weleens voorgoed van uw klachten af?

 

Wat zou u er dan van vinden wanneer er tóch nog een kans bestaat dat uw klachten snel verdwijnen en daarna ook nog eens definitief wegblijven? 

 

Intake BackBalance-methode©:

De BackBalance-methode© is een zachte methode om de doorbloeding en het zelf-genezend vermogen te stimuleren. In de meeste gevallen heeft het direct een positief effect ten opzichte van veel, aan de wervelkolom gerelateerde klachten.

 

Tijdens de intake bekijk ik eerst of ik iets voor u kan doen waarbij u direct merkbaar resultaat moet hebben. Is dat het geval, dan kijken we samen welke vervolgbehandeling het beste bij u past:

 

BackBalance-methode©*

De BackBalance-methode© is een behandelperiode van zes tot tien weken waarbij u minimaal een keer per week voor controle komt. De behandelingen worden op uw specifieke klachten afgestemd, indien nodig zelfs onbeperkt. 

Dankzij deze intensieve begeleiding heeft u maar liefst 98% kans van slagen en blijvend resultaat! Klik hier voor meer informatie over deze methode.

 

BackBalance-Week©*

Een "BackBalance-week©" is uiterst effectief voor lage rugklachten, gerelateerd aan de bekkenrand of ischiaszenuw. Tijdens een dagelijkse massage van ongeveer vijf minuten, volgens de BackBalance-methode©, verdwijnen in de meeste gevallen de klachten vanzelf.

 

Kleintje-BackBalance©

Een "Kleintje-BackBalance©" is snel en uiterst effectief voor acute klachten. Tijdens deze behandeling wordt u door middel van de BackBalance-methode©, in combinatie met een rug-, nek- en schoudermassage volledig in balans gebracht. In veel gevallen verdwijnen daardoor de klachten vrijwel meteen.

Een maandelijkse Kleintje-BackBalance© als 'onderhoud' is tevens een uitstekende ondersteuning voor een blijvend resultaat.

 

Probeer het uit!

Maak snel een afspraak, de kans is groot dat ik wél iets voor u kan doen. In dat geval werkt het meteen! U weet in ieder geval direct bij de eerste keer waar u aan toe bent.

* alleen in overleg tijdens de intake


De BackBalance-methode© bij een dubbele hernia:

"Met eer mag je ook nu weer zeggen dat een operatie voorkomen kon worden. Het gaat echt mega goed. Ben enkel wat stijf verder geen tintelingen meer en de uitstraling is minimaal. Enkel na een dag hard werken voel ik t als ik in bed lig. Mijn dankbaarheid is nog zo groot. Ik kom snel een taart brengen.

 Gr Isa"


Pedicure- en Dornpraktijk Hans Boerhof werkt volgens de BackBalance-methode©.

U vindt meer informatie hierover op www.BackBalance-Nederland.nl

BackBalance Nederland is eigendom van Hans Boerhof


Tel. 0341-787 112

dagelijks van 09:00-21:00 uur

ook 's avonds en in het weekend bereikbaar

b.g.g. 06-41 484 078

Online afspreken bij Hans Boerhof

Disclaimer:

De BackBalance-methode© is een zachte methode om de doorbloeding en het zelf-genezend vermogen te stimuleren. In de meeste gevallen heeft het direct een positief effect ten opzichte van veel, aan de wervelkolom gerelateerde klachten. Het is derhalve geen therapie of geneeswijze en valt dus buiten de reguliere- of alternatieve zorg. 


Aangesloten bij:

Hans Boerhof is lid van STIBAG