rugklachten, Praktijk Hans Boerhof

Zuiderzeestraatweg 64

3849 AH Hierden

Tel. 0341-787 112

(bereikbaar van 10:00 tot 22:00 uur)

 

Ook op zon-, maan- en feestdagen

bereikbaar via: 0641-484 078


BackBalance Nederland tegen rugklachten

BackBalance-methode©

 

☑    Heeft u nek-, schouder-, of rugklachten, misschien met uitstraling naar het been?

☑    Komt u er maar niet van af?

☑    Wordt u van het kastje naar de muur gestuurd en bent u ten einde raad?

☑    Bent u 'uitbehandeld' en moet u er maar 'mee leren leven'

☑    Wilt u nu eindelijk weleens voorgoed van uw klachten af?

 

Dan zou de BackBalance-methode© u mogelijk wél kunnen helpen.

 

 

Wellicht heeft u al over mijn zelfontwikkelde methode gehoord. Dat is heel goed mogelijk, want veruit de meeste cliënten met bovenstaande klachten zijn er laaiend enthousiast over. Natuurlijk, de BackBalance-methode valt niet onder de reguliere geneeskunde, het is geen therapie en het is evenmin wetenschappelijk bewezen, maar als het na de eerste keer al blijkt te werken, dan is dat toch het belangrijkste wat voor u telt?

 

Wat is de BackBalance-methode©?:

De BackBalance-methode© is een zachte methode om de doorbloeding en het zelf-genezend vermogen te stimuleren. In de meeste gevallen heeft het direct een positief effect ten opzichte van veel, aan de wervelkolom gerelateerde klachten.

 

Tijdens de intake bekijk ik eerst of ik iets voor u kan doen waarbij u direct merkbaar resultaat moet hebben. Is dat het geval, dan kijken we samen welke vervolgbehandeling het beste bij u past:

 

BackBalance-methode©*

De BackBalance-methode© pijnvrij in 3 stappen is een behandelperiode van zes tot tien weken waarbij u minimaal een keer per week voor controle komt. De behandelingen worden op uw specifieke klachten afgestemd, indien nodig zelfs onbeperkt. 

Indien tijdens intake blijkt dat deze methode voor u werkt, dan heeft u dankzij deze intensieve begeleiding maar liefst 98% kans van slagen en blijvend resultaat!

 

BackBalance-Week©*

Een "BackBalance-week©" is uiterst effectief voor lage rugklachten, gerelateerd aan de bekkenrand of ischiaszenuw. Tijdens een dagelijkse massage van ongeveer tien minuten, volgens de BackBalance-methode©, verdwijnen in de meeste gevallen de klachten vanzelf.

 

Atlas-Lumbaalmassage; Kleintje-BackBalance©

De Atlas/Lumbaalmassage (oftewel een "Kleintje-BackBalance©") is snel en uiterst effectief voor acute klachten.

Tijdens deze behandeling wordt u door middel van de BackBalance-methode©, in combinatie met een rug-, nek- en schoudermassage volledig in balans gebracht. In veel gevallen verdwenen daardoor de klachten vrijwel meteen.

Een maandelijkse Atlas/Lumbaalmassage als 'onderhoud' is tevens een uitstekende ondersteuning voor een blijvend resultaat.

 

Probeer het uit!

Maak snel een afspraak, want u weet direct bij de eerste keer waar u aan toe bent!

BackBalance Nederland is eigendom van Hans Boerhof

* alleen in overleg tijdens de intake

De BackBalance-methode© bij een dubbele hernia:

"Met eer mag je ook nu weer zeggen dat een operatie voorkomen kon worden. Het gaat echt mega goed. Ben enkel wat stijf verder geen tintelingen meer en de uitstraling is minimaal. Enkel na een dag hard werken voel ik t als ik in bed lig. Mijn dankbaarheid is nog zo groot. Ik kom snel een taart brengen.

 Gr Isa"Disclaimer:

De BackBalance-methode© is een zachte methode om de doorbloeding en het zelf-genezend vermogen te stimuleren. In de meeste gevallen heeft het direct een positief effect ten opzichte van veel, aan de wervelkolom gerelateerde klachten. Het is derhalve geen therapie of geneeswijze en valt dus buiten de reguliere- of alternatieve zorg. Ondanks dat de meeste cliënten van mij aangeven dat ze een ongekend positief resultaat hebben ervaren bij de BackBalance-methode, is dit per persoon verschillend. Ik kan daarom geen garanties geven en wil en kan geen medische claims doen met betrekking tot de BackBalance-methode.

Bij medische klachten dient u evenwel eerst met uw behandelend arts of specialist te overleggen alvorens een behandeling te ondergaan.


Aangesloten bij:

Hans Boerhof is lid van STIBAG