Nekklachten, Praktijk Hans Boerhof

Zuiderzeestraatweg 64

3849 AH Hierden

Tel. 0341-787 112

(bereikbaar van 10:00 tot 22:00 uur)

 

Ook op zon-, maan- en feestdagen

bereikbaar via: 0641-484 078


Atlasmassage tegen nekklachten en schouderklachten

Atlasmassage©

Mede dankzij de BackBalance-methode©, heb ik een nieuwe en unieke nek- en schoudermassage techniek ontwikkeld. Door de Atlasmassage© worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en de doorbloeding weer goed opgang gebracht.

Het lichaam is daardoor zelf in staat om sneller te herstellen. In de meeste gevallen vermindert vrijwel direct de pijn als gevolg van scheefstand van nekwervels en wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken etc.

Probeer het eens: Snel een verbluffend merkbaar resultaat! 

De kosten zijn € 15,00 per behandeling.

10 minuten

Bij extreme nek- en schouderklachten is het beter om 3 keer 10 minuten te masseren dan 1 keer een half uur. Het effect is vele malen groter en het voorkomt vervelende napijn of een beurs gevoel.

Vooral bij iemand met (chronische) hoofdpijn of migraine is gebleken dat men bij deze techniek gebaat is. Datzelfde geldt voor mensen met een slijmbeursontsteking in de schouder of een tennisarm. Zij ondervinden in de meeste gevallen ook een snelle verbetering dankzij deze nieuwe techniek.

 

Eigen merk Massagecrème

De uitgebalanceerde Atlasmassagecrème©, die tijdens de behandeling wordt gebruikt, vervult eveneens een belangrijke rol waardoor de Atlasmassage© niet langer hoeft te duren dan 10 minuten. 

Zoekt u het dichter bij huis of gaat u op vakantie en krijgt u last van uw nek-, schouder- of rug? Kijk dan in het register van licentiehouders op:

www.AtlasMassageGroep.nl 

Wilt u zelf deze fantastische techniek leren toepassen in uw eigen praktijk of salon?

Kijk dan op: www.BackBalance-Nederland.nlDe Atlasmassage© is uitsluitend een ontspannende wellness massage om de doorbloeding en het zelf-genezend vermogen te stimuleren. In de meeste gevallen heeft het direct een positief effect ten opzichte van diverse hoofd-, nek-, schouder- en armklachten. Het is derhalve geen therapie of geneeswijze en valt dus buiten de reguliere- of alternatieve zorg.

Ondanks dat de meeste cliënten van mij aangeven dat ze een ongekend positief resultaat hebben ervaren bij de Atlasmassage, is dit per persoon verschillend. Ik kan om die reden geen garanties geven en wil geen medische claims doen met betrekking tot de Atlasmassage.

Bij medische klachten dient u evenwel eerst met uw behandelend arts of specialist te overleggen alvorens een behandeling te ondergaan.


Aangesloten bij:

Hans Boerhof is aangesloten bij Beroepsvereniging voor stoelmasseurs