Mijn praktijk Hans Boerhof

Zuiderzeestraatweg 64

3849 AH Hierden

Tel. 0341-787 112

(bereikbaar van 10:00 tot 22:00 uur)

 

Ook op zon-, maan- en feestdagen

bereikbaar via: 0641-484 078


 

Ik wens u een liefdevol en veilig 2018

 

Het pand van Pedicure- en Dornpraktijk Hans Boerhof - voetverzorging, nekklachten en rugklachten
Het mooie is dat jouw lichaam zichzelf aan het herstellen is doordat Protandim jouw Nrf2 activeert en er miljoenen anti-oxidanten door jouw eigen lichaam worden aangemaakt.
Het mooie is dat jouw lichaam zichzelf aan het herstellen is doordat Protandim jouw Nrf2 activeert en er miljoenen anti-oxidanten door jouw eigen lichaam worden aangemaakt.

Aan de rand van het mooie rustieke dorpje Hierden (gem. Harderwijk) met zijn + 2700 inwoners staat onmiskenbaar, langs de kant van de doorgaande weg van- of naar Harderwijk, een opvallend pand met ruime parkeermogelijkheden.

Reclamebord aan de weg met rugklachten; hernia; spit; backbalance
Pijnvrij in 3 stappen?

Hier bent u aan het juiste adres voor uw: 

 

✓    Rugklachten

✓    Nek/schouderklachten

✓    Ontspanning

✓    Voetverzorging

Afspraken zijn mogelijk van dinsdag t/m zaterdag en in acute gevallen ook op zon-, maan en feestdagen. Bel dan 06-41 484 078.

Zelf leren masseren? 

 

De Atlas-Lumbaalmassage is een van de snelst groeiende methodes om mensen te helpen bij nek-, schouder- en rugklachten! In vrijwel de meeste gevallen ondervinden cliënten na de eerste behandeling al meteen resultaat,ondanks dat ze jarenlang van het kastje naar de muur zijn gestuurd.

 

En daarom wil ik u in de gelegenheid stellen om deze unieke methode in zijn geheel te leren door een 4-daagse beroepsopleiding Atlas-Lumbaalmassage.

 

Bent u bang voor verandering of zit u vastgeroest in hetgeen u doet binnen uw huidige werkzaamheden? Begin dan vooral niet aan deze opleiding, want de kans is groot dat u over deze methode té enthousiast wordt!

 

Toch nieuwsgierig? Ga dan de uitdaging aan en kijk voor meer info op www.backbalance.nl